Πεζοπορία

Οι λάτρεις της πεζοπορίας θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία ορεινών διαδρομών, με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας, εξαιρετικής ομορφιάς και ιστορικού ενδιαφέροντος. Τολμήστε να διασχίσετε το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου, το φαράγγι του Βίκου, να επισκεφθείτε την αλπική «Δρακόλιμνη» της Τύμφης και να περπατήσετε σε λιθόστρωτα καλντερίμια και πέτρινα γεφύρια.

Ιππασία

Ακολουθώντας επιλεγμένες διαδρομές δίπλα στον ποταμό Βοϊδομάτη ή σε παλιά μονοπάτια στα χωριά του Ζαγορίου, είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάθε επισκέπτης. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Αφού το αποφασίσετε τα υπόλοιπα αναλαμβάνει ο έμπειρος εκπαιδευτής.

Rafting

Το rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη είναι μια ιδανική επιλογή δραστηριότητας τόσο για αρχάριους όσο για οικογένειες. Η κάθοδος διαδραματίζεται στα κρυστάλλινα και καθαρά νερά του Βοϊδομάτη, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Βίκου – Αώου. Τα τουρκουάζ νερά του ποταμού, η πυκνή βλάστηση, τα ερείπια του Μοναστηριού του 16ου αιώνα και οι καταρράκτες κάτω από την πέτρινη γέφυρα της Κλειδωνιάς είναι λίγα από τα κορυφαία αξιοθέατα που μπορεί κάποιος να συναντήσεις επιλέγοντας αυτή τη δραστηριότητα.

Εξορμήσεις με αυτοκίνητα 4x4

Οι δασικοί δρόμοι του Ζαγορίου είναι ιδανικοί για τους λάτρεις της περιπέτειας σε 4 τροχούς. Εξερευνήστε τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Ζαγορίου και γνωρίστε μοναδικές διαδρομές 4x4 μέσα σε πυκνά δάση ελάτων και πεύκης.

Canyoning

Σας φαίνεται ακραίο; Εξειδικευμένο; Το Canyoning αποτελεί την επιτομή των δραστηριοτήτων στη φύση, μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Διασχίστε φαράγγια ακολουθώντας την πορεία των νερών, πεζοπορήστε σε άγριο τοπίο και κολυμπήστε στα πεντακάθαρα νερά της Τύμφης

Ποδηλασία βουνού

Διασχίστε διαδρομές σε μοναδικά τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η ήπια άσκηση σε συνδυασμό με την θέα, είμαστε σίγουροι πως θα σας ανταμείψει.

Επικοινωνία